Over Ons

Wie is MeerPrivateLease?

MeerPrivateLease werkt samen met DirectLease en biedt unieke aanbiedingen aan op het gebied van lease voertuigen. Doordat we rechtstreeks met DirectLease samenwerken word je ook direct klant van DirectLease als je via ons een aanvraag doet. DirectLease zorgt vervolgens voor het realiseren van het afgenomen product en de afwikkeling ervan. MeerPrivateLease is een onderdeel van Direct Business B.V.

Is MeerPrivateLease betrouwbaar?

MeerPrivateLease is betrouwbaar en doet er alles aan om dat vertrouwen te geven. Wij werken enkel samen met partijen die de betrouwbaarheid naar u als klant ook hoog in het vaandel hebben staan. MeerPrivateLease  is de officiële partner van DirectLease, het grootste particuliere leasebedrijf in Nederland en behoort tot de 5-grootste spelers op de Nederlandse leasemarkt.

Hoe kan ik MeerPrivateLease bereiken?

Wil je contact opnemen met MeerPrivateLease omdat je een vraag hebt of omdat je er niet uit komt met je aanvraag? Je kunt contact met ons opnemen. Voor telefonisch contact bel je 020-8945543, contact per mail kan via info@meerprivatelease.nl.